Branding session with Sunniva

Branding session with Sunniva

I had the pleasure of #photographing Sunniva Borge for her […]

Vestibulum ante ipsum

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Donec rutrum congue leo eget malesuada vestibulum.

Tanja

I had the pleasure of #photographing Sunniva Borge for her new website a while back. Her personal #branding took shape during the #photosession. We used elements that define her and her #brand in harmony with colours that represent her and the message she wants to convey. 

//

En stund tilbake hadde jeg gleden av å #fotografere Sunniva Borge til hennes nye #hjemmeside  Hennes personlige #merkevarebygging tok form under forograferingen. Vi brukte elementer som definerer henne og hennes #merkevare i harmoni med #farger som representerer henne og #budskapet hun ønsker å formidle.

Branding bilder for nettsiden til Sunniva Borge.