Konfirmasjonsfotografering Maria

Konfirmasjonsfotografering Maria

Vakre Maria stilte i sin hordalandsbunad. Litt sjenert møter hun […]

Vestibulum ante ipsum

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Donec rutrum congue leo eget malesuada vestibulum.

Tanja

Vakre Maria stilte i sin hordalandsbunad.

Litt sjenert møter hun meg… Maria ser rett inn i kameraet met to vakre øyne. Dette blir bra.

Ofte er det første gang en konfirmant er ute i sin nye bunad når vi har fotografering. Jeg planlegger helst fotografering når bunaden er klar, og i god tid før konfirmasjonen. Vi unngår unødvendig stress på denne måten. Det skal jo være gøy!

.Jeg har alltid likt å ta bilder av konfirmanter. Det er så gøy!

Jeg setter av god tid til konfirmasjonsfotograferingen, og sammen finner vi det perfekte stedet for dine konfirmasjonsbilder.

Ikke på selve konfirmasjonsdagen


Jeg fotograferer ofte konfirmantene mine på ukedager etter skoletid. Vi setter av 2 datoer. Da har vi en backup i tilfelle dårlig vær. Ved å fotografere på en annen dag en konfirmasjonsdagen, kan vi fotografere uten stress. På selve dagen kan det fort bli hektisk og stress med været.

Under konfirmasjonsfotografering, er det også anledning til å skifte antrekk. Noen velger å bruke mer casual antrekk til f.eks. invitasjonskort og bruke bunad og dress på takkekort.

Bildene leveres digitalt i farger og svart/hvitt.

Booking

Har du konfirmant i år, kan det være lurt å booke konfirmasjonsfoto nå! Kalenderen fylles fort opp med fotograferinger utover våren og høsten.

Klikk her for å booke konfirmasjonsfotografering.