Portretter for Relasjonssenteret

Nye prosjekter gir god energi, og denne var inget unntak.  I løpet av høsten var så heldig å fotografere for EQ Institute. Tenk så gøy å bli kjent med likesinnede mennesker gjennom min egen virksomhet.  Jeg deler noen portretter fra den første session. Det er en fryd å jobbe med disse dyktige menneskene. Deres herlige energi smitter!

New projects always create a certain buzz, and this one was no different. I had the pleasure of photographing for EQ InstituteWhat a great pleasure it is getting to know like minded people through my own business. Women who share the same insights and juggle home and work, whilst excelling at what they do. I loved the positive energy these people have! It´s simply contageous. 

Dora Thorhallsdottir - relasjonstherapeut og også standupkomiker

Eva A. Sollie - Relasjonssenteret Herdis Palsdottir - grunnlegger av Relasjonssenteret Elin Braut - Relasjonssenteret i Stavanger

 

I Relasjonssenteret ligger fokus på relasjoner mellom mennesker. Dora Thorhallsdottir er relasjonsterapeut i tillegg til at hun er standup komiker.