Benedikte Lindbeck - Tanja de Maesschalk fotograf (3)

Benedikte Lindbeck

Connection er nøkkelen til en god fotosession. Og noen ganger er jeg ekstra heldig som treffer kunder som jeg har instant karma med. For en stund siden fotograferte jeg skuspillerinne Benedikte Lindbeck.  Da føler jeg at det er en connection der og det er ofte ved første øyekontakt. Når jeg møtte Benedikte hjemme hos henne i Oslo, var det som om vi hadde kjent hverandre lenge. En herlig følelse!

Jammen på tide jeg deler noen av mine favorittbilder av Benedikte.

Benedikte Lindbeck - Tanja de Maesschalk fotograf (3)

Benedikte Lindbeck - Tanja de Maesschalk fotograf (6)

Benedikte Lindbeck - Tanja de Maesschalk fotograf (5)

Benedikte Lindbeck - Tanja de Maesschalk fotograf (2)

Benedikte Lindbeck - Tanja de Maesschalk fotograf (1)