Tanja de Maesschalk // Photography - Design | Kristine – konfirmasjonsfotografering i Asker
9254
post-template-default,single,single-post,postid-9254,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.1,paspartu_enabled,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Kristine – konfirmasjonsfotografering i Asker

Det var så gøy å fotografere fine Kristine til konfirmasjonen hennes. Vi møttes ved Semsvann i strålende vårvær. Så deilig! Hun var så fin i sin nydelige løkenbunad. Deler noen bilder fra konfirmasjonsseansen til Kristine i Asker.  konfirmasjonsfotografering Asker konfirmasjonsfotografering Asker Bærum konfirmasjonsfotografering Asker Bærum konfirmasjonsfotografering Asker Bærum konfirmasjonsfotografering Asker Bærum konfirmasjonsfotografering Asker Bærum konfirmasjonsfotografering Asker Bærum

Vil du booke confirmasjonsfotografering, ta kontakt med meg her.

Related Post

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.