Relasjonssenteret by Tanja de MaesschalkI forbindelse med utviklingen av ny nettside ble jeg bedt å ta flere serier med bilder for Relasjonssenteret. Bildene i denne serien ble tatt på Nesøya. Både huset, brygga og dukkestua egnet seg veldig godt til fotograferingen.

De nye nettsidene til Relasjonssenteret er utviklet i samarbeid med Trine Grung og Gry Finsrud.

Relasjonssenteret commissioned me for a commercial assignment. A series of sessions involving children and families for the launch of their new website. These photos were taken at a residence on the nearby island Nesøya. The house aswell as the grounds served as the perfect backdrop for this shoot.

Relasjonssenteret Relasjonssenteret Relasjonssenteret Relasjonssenteret - Tanja de MaesschalkRelasjonssenteret Relasjonssenteret Relasjonssenteret

 

SHOW COMMENTS