Just a 10-minute drive from our home is another world with farmhouses, horses, cattle and even a waterfall. It´s called Semsvann and is utterly gorgeous. I wanted to show the girls my favorite lake around here.  We headed out for an evening walk last month. The light was low and warm and the lake showed itself from it most stunning side yet again.

Lucky I took my camera…

XO

10 minutter fra hjemmet vårt ligger vakre Semsvann. Et magisk sted med gamle gårder, hester, kuer og til og med en foss. Jeg tok med meg jentene ut der en kveld. Lyset var varmt og vakkert og vannet viste seg fra sin beste side. 

Jeg er så glad jeg tok med meg kameraet…

XO

EmmaLisaSemsvann-129 EmmaLisaSemsvann-118 EmmaLisaSemsvann-76 EmmaLisaSemsvann-77 EmmaLisaSemsvann-59 EmmaLisaSemsvann-52 EmmaLisaSemsvann-23 EmmaLisaSemsvann-79
EmmaLisaSemsvann-128 EmmaLisaSemsvann-105 EmmaLisaSemsvann-98 EmmaLisaSemsvann-70 EmmaLisaSemsvann-15 EmmaLisaSemsvann-5 EmmaLisaSemsvann-56 EmmaLisaSemsvann-54 EmmaLisaSemsvann-64 EmmaLisaSemsvann-115

 

Connect with me if you would like to book me. Maybe we can do a session around the beautiful Semsvann.

Ta kontakt hvis du ønsker å booke meg. Vi kan godt ta turen til Semsvann!

 

 

SHOW COMMENTS

Oh my goodness! Just stunning! <3 x

Thank you my dear friend!