It’s such a privilege to shoot in people’s homes. Even more so with returning clients. I was lucky enough to be invited to the home of Lena and Jeff and their mom Wendy. I’m sharing a few of my favourite images here.

X Tanja Det er altid så koselig å komme hjem til gamle kunder. For en ære å få lov til å dokumentere familier I  hjemmene sine. For tre år siden fotograferte jeg lille Lena som baby. I midlertid er Lena blitt storesøster till Jeff. En liten fin gutt som smilte fra øre til øre hele tiden.Deler gjerne noen bilder fra en trivelig formiddag hjemme med Lena og Jeff og mammaen deres Wendy.

 

Homesession - photosession at home (13)

Homesession - photosession at home (12)

Homesession - photosession at home (10)

Homesession - photosession at home (1)

Homesession - photosession at home (3)

Homesession - photosession at home (5)

Homesession - photosession at home (4)

Homesession - photosession at home (9)

Homesession - photosession at home (6)

Homesession - photosession at home (8)

 

 

 

SHOW COMMENTS

Love the series T!! So bright and happy! Really captured them!

Beautiful pictures Tanja! Looks like they had fun.

Such happy photos! Wonderfully captured Tanja!